broken it already.....

UK forum for general and technical discussion about the Z3 roadster

Moderator: Gazza

Post Reply
Rodent
Joined: Mon 22 May, 2017 08:34
Posts: 24

  Z3 roadster 2.2i

broken it already.....

Post by Rodent » Wed 31 May, 2017 12:33

so, 10 days into Z3 ownership and I've already managed to break something. I took a mate out for a spin at lunchtime and he pulled what he thought was the seat adjuster on the drivers seat. turned out it was the linkage between the motor and the inboard side rail. now the seat motor only operates on the door side rail, as the linkage to the inboard side has disconnected at the rail end, though still connected to the motor :(
I tried to reconnect it but it seems too tight to fit it back in, like the linkage is not flexible enough to bend it and allow reconnection.
has anyone else come across this and have any idea how to get it back in?
thanks

Rodent
Joined: Mon 22 May, 2017 08:34
Posts: 24

  Z3 roadster 2.2i

Re: broken it already.....

Post by Rodent » Wed 31 May, 2017 18:36

Oops, sorry folks. Was a bit hasty in my cry for help! Once home, it was an easy fix, even for me :)

User avatar
BladeRunner919
Joined: Fri 17 Feb, 2012 20:18
Posts: 2221

  Z3 roadster 1.9

Re: broken it already.....

Post by BladeRunner919 » Thu 01 Jun, 2017 08:39

Well done - these cars are pretty diy friendly! I'm sure we'd have all freaked at someone breaking our new car :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest